British Council | Podučavanje engleskog jezika

 British Council | Podučavanje engleskog jezika

Želite unaprijediti svoju nastavu engleskog jezika ili pronaći inspiraciju za nove lekcije? Posjetite web stranicu Teaching English (https://www.teachingenglish.org.uk/) koju nudi British Council, i pristupite bogatom izboru besplatnih resursa za nastavnike engleskog jezika. Ova platforma pruža planove lekcija, materijale za učionicu, aktivnosti za razvijanje svih jezičkih vještina, i sve što vam je potrebno da vaši časovi budu zanimljivi i efektivni.

Osim toga, na stranici možete pronaći stručne savjete za nastavnike, vodiče za profesionalni razvoj, te najnovija istraživanja iz oblasti učenja i poučavanja engleskog jezika. Bilo da predajete djeci, tinejdžerima ili odraslim učenicima, Teaching English vam nudi prilagođene materijale i resurse koji će unaprijediti kvalitet vaše nastave i pomoći vam da postignete bolje rezultate.

Registrujte se besplatno i postanite dio globalne zajednice nastavnika koji koriste inovativne alate i metode za uspješno podučavanje engleskog jezika. Pružite svojim učenicima najbolje uz podršku British Councila!