Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR/INOVA 2023.

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR/INOVA 2023.

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR/INOVA 2023. održava se od 26. do 28. septembra 2023. godine, u Zagrebu pod motom „Usudi se stvarati!“. Događaj je namijenjen naučnicima, istraživačima, sadašnjim i budućim poduzetnicima i inovatorima, studentima i srednjoškolcima, nosiocima poslovnih ideja koji žele testirati tržišnu vrijednost svoje inovacije i pokrenuti posao, te onima koji žele zakoračiti u svijet inovacija.

 

Izložba će biti održana u hibridnoj formi – „uživo“ za sve učesnike u Zagrebu, kao i online za one koji se odluče za ovaj oblik izložbe, uz napomenu da će svi eksponati (onsite i online) biti dio online promocije za poduzetnike i naučne institucije putem društvenih mreža i interneta.

 

Ovogodišnja izložba BUDI UZOR/INOVA je izvrsno mjesto1 za dobivanje ključnih informacija u vezi poslovanja, mjesto pronalaska partnera, kupaca, dobavljača ili poduzetnika, a sve u cilju povećanja konkurentnosti i olakšavanju nastupa na EU tržištu uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

 

Prijavu je moguće izvršiti putem link-a: https://tera.hr/budiuzor/unos-inovacije, a više informacija o događaju dostupno je na: https://www.b2match.com/e/sustainability-2023.