Hrvatska, Sveučilište u Splitu, Erasmus+ mobilnost 2023/2024 (LJS)

Rok

O instituciji
Erasmus destinacija: Sveučilište u Splitu
Dostupne oblasti (prema sporazumu): Katolički bogoslovni fakultet, Sveučilišni odjel zdravstvenih studija
Linkhttps://www.unist.hr/sastavnice/fakulteti
Kontakt osoba sa partnerske institucije: amarinovic@unist.hr
Period mobilnosti: ljetni semestar 2023/2024


Mobilnost
Ko se može prijaviti: nastavno ili nenastavno osoblje Katoličko-bogoslovnog fakulteta i Fakulteta zdravstvenih studija*
Vrsta mobilnosti: teaching, training
Finansijska podrška: mobilnost uključuje stipendiju koja pokriva putne troškove i mjesečnu stipendiju (za studente) odnosno putne troškove i dnevnice (za osoblje) - detaljnije o iznosu na: https://international.unsa.ba/sta-ukljucuje-erasmus-stipendija/


Kako se prijaviti?
Prijavljujete se direktno Sveučilištu u Splitu na način objašnjen u pozivu (call for application) do naznačenog datuma (ispod). Traženi dokumenti su dati u tekstu konkursa (pogledaj poziv Sveučilišta u Splitu). OBAVEZNOpored navedenog poziva, u dokumentaciji koju budete slali prema Sveučilištu u Splitu morate uključiti i sljedeće dokumente: 

  • nominacijsko pismo
  • pismo (email) podrške od strane potencijalnog domaćina

Ukoliko nominacijsko pismo ne bude uključeno pored ostalih navedenih dokumenata u pozivu, vaša prijava neće biti razmatrana.

Rok za prijavu:16.10.2023.

Gdje preuzeti formulare i kako pripremiti tražene dokumente:https://international.unsa.ba/koji-su-potrebni-dokumenti-za-prijavu-na-mobilnost/


Napomene (obavezno pročitati)

  • Vodite računa da je formular za nominacijsko pismo ažurirano. Stare i nepotpune verzije neće biti prihvaćene.
  • Imajte na umu da je na Sveučilištu u Splitu svaki bilateralni sporazum dodijeljen određenom studijskom polju/odsjeku (a ne cijelom
    fakultetu ili univerzitetu).
  • U ovoj fazi prijave na konkurs dostavljate samo tražene dokumente u konkursu. Ostale dokumente ćete dostaviti nakon nominacije ukoliko vas obavijesti inostrana institucija.
  • Prednost pri selekciji se daje kandidatima koji se prvi put prijavljuju ili imaju manji broj mobilnosti ili koji dolaze sa članica Univerziteta u Sarajevu koji imaju manje mobilnosti.
  • Više puta se znalo desiti da email od inostrane institucije završi u spam/junk folderu vašeg emaila. Redovno provjeravajte sve foldere u inboxu.
  • Nepotpune prijave ili netačno ispunjene dokumente (bez potpisa odgovornih osoba) nećemo prihvatiti.