UNIVERZITET U SARAJEVU 


Početna
Aktuelno
O Univerzitetu
Fakulteti/Akademije
Propisi
Izvještaji
Nastava i studenti
Nauka i umjetnost
Upravljanje kvalitetom
Međunarodna saradnja
Izdavačka djelatnost
Upute o plagijarizmu
Kontakt
Pretraga
Linkovi
Priznavanje IVK
Javne nabavke
Konkursi / Obavještenja
UNSA Press
















Učenje slovenačkog jezika



















STUDENTSKI
INFORMACIONI
SISTEM

 


 




EESTEC LC Sarajevo: otvorene prijave za „Hackathon – zajedno postižemo više”

 

 

EESTEC LC Sarajevo: otvorene prijave za „Hackathon – zajedno postižemo više”

 

Društveno ste aktivni, želite riješiti probleme u svojoj zajednici, znate programirati, dizajnirati ili dobro predstaviti svoj proizvod zainteresiranima? Želite se upoznati sa vodećim ličnostima rastućeg IT sektora u BiH, vašim potencijalnim poslodavcima? Želite se dobro zabaviti, upoznati nove prijatelje, steći nova znanja i osvojiti vrijedne nagrade? Ukoliko je odgovor na prethodna pitanja potvrdan, „Hackathon – zajedno postižemo više“ je prava prilika za vas!
 
Od 6. do 8. novembra 2015. godine Američka ambasada u Sarajevu, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC LC Sarajevo i Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu organiziraju „Hackathon“ za mlade iz čitave Bosne i Hercegovine.
Dvanaest multidisciplinarnih timova sastavljenih od pet članova tokom tri dana radit će na razvoju društveno korisnih web i mobilnih aplikacija te prisustvovati različitim predavanjima o razvoju softvera, društveno angažiranom poslovanju i načinima razvoja aplikacija.
 
Ovaj projekat na jednom mjestu okuplja buduće lidere civilnog društva, programere, grafičke dizajnere i projekt-menadžere željne izazova, koji će tokom intenzivnog trodnevnog rada kreirati aplikaciju upotrebljivu krajnjim korisnicima.
 
Pored edukativnog i takmičarskog dijela, ovaj događaj ima za cilj da spoji ambiciozne i mlade ljude u stimulativnom okruženju, pruži im priliku da upoznaju uspješne poduzetnike, zajedno rade i kreiraju pozitivne promjene za budućnost Bosne i Hercegovine i IT tržišta.
 
Na „Hackathon“ se mogu prijaviti mladi od 18 do 24 godine koji nisu stalno zaposleni te žive na području Bosne i Hercegovine. Prijave su individualne putem sljedećeg linka: www.zpvhackathon.eestec-sa.ba. Prijave su otvorene do 20. oktobra 2015. godine. Odabrani učesnici će biti obavješteni do 25. oktobra 2015. godine. Za sve učesnike koji nisu iz Sarajeva organizatori su obezbijedili smještaj te plaćene troškove putovanja, prehrane i simbolične memorabilije.
 
Na web stranici projekta www.zpvhackathon.eestec-sa.ba možete saznati više informacija, a svoj dolazak potvrdite na Facebook eventu.

 
Prijavite se i ne propustite trodnevno druženje i takmičenje sa učesnicima iz cijele Bosne i Hercegovine!

 

EnglishBosanski
 
PROVJERA POŠTE
Korisničko ime:
Lozinka:
 
 

VODIČ ZA
BUDUĆE STUDENTE














Strategija ljudskih resursa za istraživače (HRS4R) sa Akcionim planom Univerziteta u Sarajevu






STATUT UNIVERZITETA U SARAJEVU


PRAVILNIK O AKREDITACIJI
VISOKOŠKOLSKIH USTANOVA
I STUDIJSKIH PROGRAMA








MEVLANA


RINGIDEA
ONLINE MODULI


 


 


---------------------------------------

 

 
Developed and powered by © 2009 Univerzitet u Sarajevu - UTIC